Ako schudnúť? S diétou, ktora vás nesklame.

účinná diéta overená zákazníkmi

Zákazníkmi overené a odporúčaná bielkovinová diéta (ketodiéta) francúzskeho pôvodu spĺňa očakávania klientov a najmä - jej výsledky je skutočne vidieť.

Pri dodržaní pravidiel dosiahnete pomerne rýchlo úbytok váhy v krátkom čase (cca 2 kg za týždeň). Navyše, znížením obezity predídete mnohým civilizačným chorobám. Proteínová, resp. bielkovinová diéta je spôsob stravovania, ktorým osoba prijíma vysoký podiel bielkovín, nízky obsah tukov a sacharidov, na rozdiel od bežných jedál, v ktorých je tento pomer opačný. Vychádza z vedeckého výskumu Georgea L. Blackburna, profesora na Harvard 's Medical School. Cieľom bielkovinovej diéty gouté je dosiahnuť úbytok telesného tuku pri zachovaní svalovej hmoty.

Ak uvažujete,  ako schudnúť , objavte v sebe najprv vnútornú motiváciu a urobte prvý krok, inak vaše túžby zostanú len nesplneným želaním. Odkladaním rozhodnutia nič nezískate. Čas plynie, túžby zostávajú, je čas splniť si ich.

Prečo práve gouté? S gouté stratíte kilá, nie čas a peniaze. Do jedla investujeme mesačne značnú sumu peňazí – s gouté investujete do jedla a zároveň do splnenia vášho sna o štíhlej postave. K ďalším výhodám patrí rýchla a jednoduchá príprava, účinnosť - rýchle chudnutie, kvalita, prijateľná cena, pozitívne hodnotenia zo strany klientov. Dajte jedlu nový rozmer s diétou, ktorá ponúka široký sortiment jedál a nápojov: pudingy, dezerty, cereálne raňajky, polievky, omelety, cestoviny, tyčinky, napolitánky, krekry, nápoje...

Chcem schudnúť, ale neviem si predstaviť diétu bez sladkostí,“ posťažuje sa väčšina žien, a tu ich odhodlanie končí. S bielkovinovou diétou gouté môžete schudnúť bez odriekania sladkostí, bez sebatrýznenia a pocitu hladu. Sladkosti s nízkym obsahom sacharidov - proteínové tyčinky, napolitánky, proteínové bezlepkové keksy... uspokoja vašu maškrtnosť a pomáhajú v boji s nadváhou. Ich konzumáciou zaženiete hlad a počas dňa skonzumujete menej kilojoulov.

Počas diéty, ktorá pozostáva zo štyroch fáz, treba dodržovať pitný režim a dbať na prísun vitamínov a minerálov z prirodzených zdrojov – najmä zeleniny. Dopracovať sa ku krajšej postave, štíhlejším stehnám, zadku a brušku má zmysel len pri rešpektovaní zdravia. Presvedčte sa, že chudnutie s proteínovou diétou gouté môže byť účinné a pri rešpektovaní pravidiel trvalé aj vo vašom prípade.

Komentáre

Zatiaľ žiadne komentáre.

Zanechajte svoj komentár

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December